JAVNOST SU LAGALI DA SU BRAT I SESTRA BLIZANCI, a onda je istina o grupi Tvins isplivala na videlo godinama kasnije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 20:05

JAVNOST SU LAGALI DA SU BRAT I SESTRA BLIZANCI, a onda je istina o grupi Tvins isplivala na videlo godinama kasnije!

Konačno se saznalo

Grupa Twins devedesetih godina osvojila je srca publike. Mladi Neša i Manuela svojim neobičnim pojavama, stajlinzima i upečatljivom muzikom, osvojili su estradnu scenu. Dokaz tome je to da se njihova pesma "Plavi slon" sluša i dan danas.

Članovi ovog sastava su pre više od decenije nestali sa muzičke scene Srbije, a danas ih mnogi neće prepoznati.

Navodni blizanci, za koje se tek posle nekoliko godina otkrilo da to zapravo nisu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Manuela Đurović i Nebojša Kostrešević su se posle devet studijskih albuma povukli iz javnosti i posvetili privatnim životima u rodnoj Švajcarskoj. Nebojša je i dalje ostao veran muzici, ali van scene, oprobao se u producentskim vodama. Sa druge strane, Manuela se udala i sa svojim suprugom otpočela biznis vezan za jednu osiguravajuću kompaniju.

Neša je u emisiji „Sharanova radionica“ objasnio zašto je lagao da su njih dvoje isto godište.

-Skoro pa i jesmo bliznaci, ali kada sam ja napunio 18 godina prestali smo da budemo. Naime, ja sam se udvarao Manuelinim drugaricama, a pošto sam bio klinac za njih, dve godine mlađi, onda sam pričao da smo bliznaci – kroz smeh je rekao pevač svojevremeno.

Grupa Twins jenedavno predstavili nastavak čuvenog "Plavog slona" koji su snimili sa Erom Ojdanićem, a gostujući na Grand televiziji priznali da nemaju nameru tu da stanu:

- Pesma nas razveseljuje, a i prezentujemo dobru energiju. Puno smo pesama uradili tokom pauze od 10 godina i čast nam je da ih konačno i predstavimo publici - rekao je tom prilikom Neša i dodao:

- Iz druženja je nastala ideja da snimimo duet. Pesma je napisana pre tri godine, ali smo sad tokom korone odlučili da je snimimo. Čak smo je na distanci i snimili, jedan je snimao u studiju u Banja Luci, drugi u Gornjem Milanovcu, mi u Sent Galenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.