JAVNOST POTRESENA, OVO JE PRAVA POZADINA PRIČE: Prvo oglašavanje majke Ksenije Pajčin nakon 13 godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 12:59

JAVNOST POTRESENA, OVO JE PRAVA POZADINA PRIČE: Prvo oglašavanje majke Ksenije Pajčin nakon 13 godina

Fotografija koja je mnog potresla i izazvala lavinu emocija!

Svirepo ubistvo pevačice Ksenije Pajčin, koju je tadašanji dečko Filip Kapisoda usmrtio 16. marta 2010. godine, i dalje boli i njenu porodicu i prijatelje.

Ksenijina majka Ljubica nikada nije želela da govori za medije.

Međutim, ovih dana je pevačicina majka otvorila porodični album i dala da se objavi jedna fotografija njene ćerke iz detinjstva.

- Jedna fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz privatne arhive, koju su sa nama podelili Ksenijina mama Ljubica i ujak Nikola - piše u opisu fotografije koja je objavljena javno.

Podsetimo, pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko maneken Filip Kapisoda nađeni su mrtvi, 16. marta 2010. godine u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici broj 6 u beogradskom naselju Voždovac.

Aktuelni učesnik rijalitija Zvezdan Slavnić je ispričao da je Ksenija bila njegova najveća ljubav.

A post shared by Ksenija Pajcin Official (@xenia.pajcin)

- Ksenija mi je bila najveća momačka ljubav. Bili smo zajedno godinu i po dana, a zatim smo se razvlačili još šest meseci. Ona je tada imala 16, a ja 17 godina - započinje priču Slavnić i dodaje da pokojnu muzičku zvezdu nikad nije preboleo.

- Bila je posebna žena, puna energije. Nije mi bila samo ljubav, već i drug. Zajedno smo se šalili, zezali. Ma, o njoj mogu da kažem sve najlepše - rekao je zadrugar koji tvrdi da je u sadašnjoj devojci, Anđeli Đuričić video lik pokojne Ksene.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.