JAVNO RASKINUO SA NJOM! Ostavio je pred svima - zadrugar presekao: Bilo je dosta, prešla je granicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 18:21

JAVNO RASKINUO SA NJOM! Ostavio je pred svima - zadrugar presekao: "Bilo je dosta, prešla je granicu!"

Preko ovoga joj neće preći!

Ivan Marinković je kao ovonedeljni vođa imao zadatak da podeli budžete zadrugarima. Ivan je spremio mali budžet za Miljanu Popović.

- Ja neću reći da sam profesionalac, ali svaka situacija koja je ovakvog tipa, poenta je da nas neko ocenjuje. U svakim teškim situacijama težimo da to prebrodimo. Jedni s drugima smo se u ovim danima našalili, posvađali i tako dalje... Tvojih tri hiljade dinara je shodno celoj situaciji. Svako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima svog druga i prijatelja, ono što je većina primetila, ne moram da ponavljam tvoje karakteristike koje ja vidim. Mislim da si ohola osoba koja je došla ovde da se na podmukao način snađe. Ja snalažljivost volim - rekao je Ivan Miljani Popović, pa je veliki budžet dao sebi.

Mali budžet dajem Marku Stefanoviću, ništa se u našem odnosu nije promenilo, kao ni u jednom za ovih nedelju dana, tako da neće biti razlike. Video sam Marka u provođenju vremena sa Sanjom, primetio sam opuštenost što je dosta primetno, ali se nismo pomerili Marko i ja sa mrtve tačke. Meni i dalje odzvanja u glavi situacija koju smo imali, možda se i bude desilo da porazgovaramo, ali mislim da je sada i kasno. Sanja, takođe mali budžet. Ono što prošli put nisam rekao, Sanja vrlo dobro zna šta je bio uzrok naše poslednje svađe i ona je neko ko mi je bio jako drag. Nisam očekivao da ću sa Sanjom imati drugačiji odnos - rekao je Ivan.

- Dragić, mali budžet. Takođe se ništa nije promenilo, niti verujem da će. Imao sam drugačiji stav prema njemu, ali mislim da je Dragić tada pokazao ono na čemu bi, po mom viđenju rijalitija, možda mogao da poradi da bi bio zanimljiviji i primećeniji kod gledalaca. Dragić je sličan kao Miljana Popović, kod nje nema popravke iako je bila potencijal na početku, za mene ne, a mislim da koristiš situaciju da kada ti neko kaže nešto iskreno da to iskoristiš...Mislim da je Sana iskoristila danas nešto. Tvoj stav i tvoj osećaj su potpuno drugačiji od onoga što sam primećivao, a sada ne mogu da primetim da koristi reči koje su neki ljudi koristili u svađama. Kao da zapamtite kako bi to trebalo najuverljivije da zvuči, a njoj to nije izlazilo iz usta. Danas sam primetio kao da je morala da odglumi neku situaciju - rekao je Ivan.

- To ste čuli, a ono što je on meni pre toga rekao, niste - ubacila se Sana.

- E to ne znam. Između sam da li si mirna i tiha devojka ili si totalno drugačija, pa si pod uticajem veze takva - dovršio je Ivan.

- U pravu si za neke stvari, nije bilo potrebno za te ružne reči, ja sam ipak ostao dužan, najbolje je da ne budemo zajedno. Bilo je dosta toga, ali je sada prešla granicu i nije bilo fejk, nije glumila - rekao je Dragić.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.