JAVNO PROGOVORILA O EMOTIVNOM SLOMU nakon preljube: Ana pred ulazak u rijaliti otkrila sve o odnosu sa Zvezdanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 00:35

JAVNO PROGOVORILA O EMOTIVNOM SLOMU nakon preljube: Ana pred ulazak u rijaliti otkrila sve o odnosu sa Zvezdanom

Dotakla se i Moke Slavnića

Ana Čurčić neposredno pred ulazak u Belu kuću razgovarala je u studiju sa Dušicom Jakovljević o bivšem mužu, Zvezdanu Slavniću i javnoj preljubi koju je počinio.

- Kako si Ana? - upitala je Dušica.

- Sada sam super, ali čekaj dok ne uđemo tamo - rekla je Ana.

- Polusvesna sam svega, mnogo mi je žena pisalo i mnogo žena preživljava ono što ja preživljavam. Pružila mi se prilika i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada ću ja da ispričam svoju priču - rekla je Ana.

- Neko si ko se jako dobro držao, poštovala si dogovor sa njim da se ne oglašavaš, ali kako ti je bilo prethodnih mesec dana - upitala je Dušica.

- Bilo je puno suza, puno boli, tuge. Ja sam njega videla sa Majom, Aleksandrom, sada sa Anđelom, ali nisam se nadala da će tako da ustane i da me ostavi, a mi smo gradili sve to zadnjih godina. Mi smo se jako puno voleli, iako on kaže da smo bili prijatelji i cimeri - rekla je Ana.

- I bilo je pogleda i flerta i svega, ali se onda desilo ostavljanje tebe javno?

- Vrlo mlako, ustao i rekao dve rečenice. Imaću ja da kažem svašta, ali kada je Aleksandri rekao da je lako ostavio i mene, i Anđelu će. Ja sada ulazim zbog sebe, imam dosta toga da kažem. - dodala je Ana.

- Taj način na koji se on pere od toga, da se priča o tome da niste u braku i sve to - upitala je Dušica.

- Najmanje sam ga čekala, čekala, volela, gradila, borila, nadala se. Imali smo mi mnoge planove, ali ja neću reći to. Ja imam taj kodeks, iako bih mogla. On je meni rekao kao ljubavi nemoj da gledaš Zadrugu, pa mi je rekao da će mu se javiti mnoge devojke, kao on je mnogo srca slomio kao klinac, ali kada su mi se javile te devojke, to se desilo pre Zadruge. Saznala sam mnoge stvari. Te devojke sam ja našla - rekla je Ana.

- Kako si se osećala kada si videla da on ima s**s sa drugom? - upitala je novinarka.

- Imala sam emotivni lom, on pravi dete toj ženi, a da li se seti svog deteta. Mene to boli zbog nje, ona je moje treće dete, moja deca se druže i ona je moja. Moka je u poslednjih 13 godina 60 puta video svoga sina. Slavniće ne grize savest - odgovorila je Ana pa dodala:

- Kada se on kune u Zorana, tad laže. Za mene je to imalo vrednost pre 10 godina - dodala je ona.

- Mene zanima ko si ti? -upitao je Darko.

- Ja sam napisala na storiju moja prva najveća ljubav, ali Moka ima veliki problem. Moj prvi momak je Aca Bulić. Mi smo klinci iz kraja i bili smo 6 godina u vezi - rekla je Ana.

- Ana mene zanima da li ti je drago što se ovo izdešavalo javno, i da li ti je drago što je ušao u Zadrugu i pokazao sebe u drugom svetlu - upitala je novinarka

- 6. septembar slavim kao drugi rođendan. On neće moći da se suči sa mnom - rekla je Ana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.