JAVNO PRIZNALA AFERU - Divna DNK progovorila o prevari, pa se pred milionima obratila svom suprugu Marku

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 15:29

JAVNO PRIZNALA AFERU - Divna DNK progovorila o prevari, pa se pred milionima obratila svom suprugu Marku

"Marko je mene varao dok smo u braku, a kamoli kada sam ovde."

Tokom radio emisije "Delegati" koju vodi Filip Car, Divna Kocić ili Divna DNK, otkrila je sve o odnosu sa Bilalom Brajlovićem, a osvrnula se i na odnos sa svojim suprugom Markom DNK.

Podsetimo, u Zadruzi se pokrneula tema odnosa Divne i Bilala Brajlovića.

- Ne želim da Marko pomisli da radimo nešto loše. Bilal i ja se družimo i na tome ćemo se zadržati. Neću da pravim problem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u braku. - rekla je Divna na početku.

- Ja sam zamolio za telefonski poziv i da vidimo kako ljudi gledaju o tome. Tada se javio komšija iz Divninog sela. - rekao je Car.

- Mnogo ti se naljuti Marko zbog tog dečka, ja ih znam, celo selo zna za te emocije, Bilo kod dive i izleti i uleti, vole i ona i Marko vole to. Mada Marko nije veran, mora i on da je*e - govorio je komšija,

- Marko je mene varao dok smo u braku, a kamoli kada sam ovde. - dodala je Divna.

- Nemoj da mu ostaneš dužna, nisi ti mala - dodao je komšija,.

- Jesam ja imala aferu, ali on je doveo žensku osobu u našu kuću. Ja sada neću da radim ništa, ja sam udata žena i poštujem svog muža - dodala je Neca.

- Divna ovo što radiš je kvarno, ti bi volela da imaš nešto sa Bilalom, a to je osveta Marku. ti bi volela da budeš sa Bilalom - rekao je Neca koji je uleteo u emisiju.

- Neco to se tebe ne tiče - rekla je Divna.

- Ti si pogrešila, namazana si, ne treba ti to, seljački si namazna, ovo je prevara čim misliš o drugom momku - dodao je Neca.

- Ja ću da se povučem, ja sam udata, kazala sam ja to. Ja neći prevariti mog muža. ja se ovde zaje*avam, ali to će biti ludom. Meni Marko jako fali ovde, on me razume, fali mi zagrljaj, razmišljam o Marku, ali nisam ja kriva, kriv je moj mozak- rekla je Divna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.