JAVNO PISMO PRODUKCIJI ZADRUGE - Janjuš udario na čelnike TV Pinka: Neviđeni skandal pred početak Elite

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 17:49

JAVNO PISMO PRODUKCIJI ZADRUGE - Janjuš udario na čelnike TV Pinka: Neviđeni skandal pred početak Elite

Svi su u šoku.

Marko Janjušević Janjuš ima vrlo komplikovan odnos prema svom učešću u rijalitiju. Kada je unutra zna da kuka da želi da izađe, a kada je napolju želi da ga produkcija primi u Zadrugu.

Janjuš je već potvrdio da ulazi u "Zadrugu 7" iako produkcija nije javno potvrdila da on zaista ulazi u sedmu sezonu.

Janjuš je sada objavio javno pismo a vezano je za njegovo učešće u Zadruzi gde spominje i produkciju.

- Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam bio mali, sanjam sam da postanem Elita. I velike su šanse da će mi se taj san ispuniti. Hvala ti bože, hvala svima koji su učestvovali u tome svih ovih godina, hvala mojoj porodici. Hvala produkciji, što bi rekli ovi što se šlihtaju, hvala narodu koji me je sve ove godine podržavao, svi koji su glasali. Bože, hvala još jednom. Ako vas ima koji ne kapirate ironiju... D*vajte ga - napisao je Janjuš na Instagramu.

Izgleda da se Janjuš opet nezahvalno ponaša prema produkciji koja ga je proslavila. On sada tvrdi da je potpuno ironičan prema učešću u najgledanijem rijaliti programu, te je na kraju i opsovao one koji ne razumeju da nema šta da se zahvaljuje bilo kome. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.