JAVNO KAŽEM DA SI NAJLEPŠA: Janjuš sve priznao Aneli - pomirili se, pa ozvaničili odnos

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 08:33

"JAVNO KAŽEM DA SI NAJLEPŠA": Janjuš sve priznao Aneli - pomirili se, pa ozvaničili odnos

Iskreno porazgovarali o svemu što im smeta.

Učesnik rijalitija "Elita" Marko Janjušević Janjuš je nakon emisije "Pitanja novinara" razgovarao sa zadrugarkom Aneli Ahmić, kako bi izgladili svoje odnose nakon rasprave koju su imali.

Oni već nekoliko puta stavljaju tačku na svoj odnos, nakon čega uvek dođe do pomirenja. Posle završetka emisije našli su se ispred sobe za rehabilitaciju gde su pričali o svojim nesuglasicama.

Aneli je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prva koja je pružila ruku pomirenja, na šta je Janjuš odmah pristao. Nakon toga ona mu je prebacila to što je u periodu dok nisu bili u dobrim odnosima vreme provodio sa drugim devojkama iz rijalitija.

Ona smatra da je Marko nju time pokušao da isprovocira, na šta je bivši košarkaš odmah počeo da joj se pravda. Objasnio joj je razlog zbog kojeg je stao uz ljude sa kojima Ahmićka nije dobra:

- Nikada. Kao prvo, velika sreća je sinoć što nismo bili u dobrim odnosima s obzirom da si videla one kofere, napravio bih haos, cirkus, kao što sam im posle objasnio neke stvari posle emisije. Druga stvar, ja nisam rekao bravo, kao u fazonu: "Top", nego je ironija moja takva. Ja sam bio ironičan prema Bebici. Da je neko drugi na tvom mestu i da se ponašao kao ti, ne da bih ga vređao. Ja tebe nisam nijednom uvredio. Ti si meni, za ovih mesec dana, uputila bar deset psovki, nebitno. Nikada nisam bilo koju učesnicu rijalitija stavio na prvo mesto, osim tebe. Nikada te nisam provocirao sa drugim učesnicama, ali kad ti kažem da si kvarna, to znači da si ti mene provocirala sa drugim učesnicima. Ja javno ustanem i kažem da si najlepša ikada koja je ušla u rijaliti  - objašnjavao je Janjuš.

Oni su razrešili sve nesuglasice pa ozvaničili da su ponovo najbolji prijatelji.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.