JAVNO JE OSRAMOTILI: Dečko Andreane Čekić ne viđa svoje dete, a njegova SUPRUGA zahteva samo JEDNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2019, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVNO JE OSRAMOTILI: Dečko Andreane Čekić ne viđa svoje dete, a njegova SUPRUGA zahteva samo JEDNO!

Znam samo da će morati...

Pevačica Andreana Čekić potvrdila je vezu sa oženjenim Markom Miloševićem, kao i to da se uselio u njen stan.

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on Apr 26, 2019 at 1:20pm PDT

Marina i dalje teško prihvata novonastalu situaciju, dok Andreana i Marko javno iskazuju svoju ljubav. Ona je prvenstveno istakla kako Marko više ne viđa svoje dete, a sada ima samo jedan zahtev.

- Ne zanima me gde je Marko. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Znam samo da će morati da mi vrati kola u kojima vozi Andreanu jer se automobil vodi na moje ime. Kola su moja, a ne njegova, on nema ništa na svoje ime. Verovatno će se setiti da vrati auto kada bude trebalo da ga registruje. Inače, njemu i Andreani želim svu sreću - izjavila je nedavno ona.

Andreana je na to reagovala fotkom gde se slikala upravo sa njim, i na taj način pokazala da je ne zanima što su povredili njegovu ženu i javno je osramotili.

Žika Jakšić je PLAKAO PRED MILIONIMA, a sada otkriva detalje odnosa sa BIVŠOM SUPRUGOM Dajanom (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.