JAVNA OSUDA: Neda Ukraden duboko razočarana u SVOJE KOLEGE - U ovom ratu su pokazali svoje pravo lice

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 02:13

JAVNA OSUDA: Neda Ukraden duboko razočarana u SVOJE KOLEGE - U ovom ratu su pokazali svoje pravo lice

Pevačica koja je na sceni prisutna od sredine sedamdesetih godina, istakla je svoje iskustvo i razočaranje u mnoge kolege.

Voditelj Ognjen Amidžić danas je izveo suprugu Minu Naumović i sina Peruna iz porodilišta, a večeras je svoju emisiju "Amidži šou" započeo je pesmom.

Gost u Ognjenovom studiju bila je i pevačica Neda Ukraden.

Neda Ukraden je istakla da je postala svesna pravih lica mnogih kolega tokom ratnih dešavanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što ju je malo pokolebalo i razočaralo. Naglasila je da je tada shvatila da su neki pevači pokazali svoje lice koje ona nije ni pomislila da imaju. Izrazila je svoje zapažanje da je situacija tokom rata dovela do otkrivanja pravih lica mnogih ljudi, uključujući i njene kolege.

Razočarana sam u 90 odsto kolega - rekla je prvo pevačica kroz polušalu, a zatim je objasnila.

Kad sam bila mlađa, kolege su bile potpuno drugačije nego danas. Govorim o tome da smo se više družili, to su bile kolektivne turneje od 40 dana - osvestila se kada je videla kakvi su neki pevači.

U ovom ratu su mnogi pokazali svoje lice koje ne bih ni pomislila da imaju. To me je malo pokolebalo i razočaralo, ali sve je to dobro. Vidiš prava lica - izjavila je ona.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.