JAVNA MOLBA! Nakon kazne od 50.000 evra - Oglasila se podrška: A onda su pomenuti ČLANOVI PRODUKCIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVNA MOLBA! Nakon kazne od 50.000 evra - Oglasila se podrška: A onda su pomenuti ČLANOVI PRODUKCIJE

Žestoko...

Iva Grgurić, aktuelna takmičarka rijaliti programa "Zadruga 3", u samoj je žiži interesovanja, jer je po samom ulasku u Imaginarijum, započela ljubavnu vezu sa Stefanom Karićem, ali je tokom takmičenja i završila. Međutim, kako je nedavno kažnjena, jer je iznosila lažne informacije o čelnicima i članovima produkcije, došlo je do ogromne pompe, jer se pojavila zloupotreba, pa su neki lažni profili na Instagramu, skupljali novac za zadrugarku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pored nje, diskvalifikacijom je kažnjena i Marijana Zonjić, koja je za naš portal Srbija Danas dala intervju, koji možete pogledati OVDE.

A post shared by Iva Grgurić (@iva_grguric) on Dec 16, 2019 at 11:44am PST

 Ivin Instagram, trenutno vodi njena podrška, koja se redovno oglašava povodom učešća, ali i komunicira sa fanovima, pa je ovoga puta apelovala:

- Dragi naši, još jednom bih vas zamolili da ne vređate članove produkcije, novinare i voditelje - pisalo je na Instagram storiju Ive Grgurić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.