JAVNA IZDAJA! Filip ZABIO NOŽ U LEĐA Tomoviću - VODI Paulu u HOTEL, a onda izabrao OVE POTRČKE! NEVERICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 01:09

JAVNA IZDAJA! Filip ZABIO NOŽ U LEĐA Tomoviću - VODI Paulu u HOTEL, a onda izabrao OVE POTRČKE! NEVERICA

Au! Šokirao je mnoge!

Priveo se kraj emisije "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević dao je reč Filipu Caru, kako bi odabrao svoja dva potrčka.

- Nakon brutalne podele budžeta i tih stvari, mnogim ljudima je potreban odmor, da se odmore tamo u izolaciji. Ja sam poslednje 4 odmarao tamo 3 nedelje, ispao mi disk od onog kreveta. Stvarno treba dosta ljudi razmisle o tim stvarima - govorio je Car.

- Tu su Rialda, stari mačak Nataša, Sandra, Dragana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moj prijatelj Fran. Ne bih dizao ljude. Za muškog ću odabrati prijatelja Frana, jer je on mene. A što se tiče ženske osobe, razmišljam o više osoba. Moja druga osoba biće Sandra Rešić. Ona nikada nije bila tamo, predala se rijalitiju, dosta si iscrpljena od svih odnosa. Tako da moji potrčci su Sandra Rešić i Fran Pujas - rekao je Car.

- Ne sme p*čka da pošalje Paulu - dobacio je Đedović.

- Ne razumem poentu stavljanja nas zajedno. Ako je gledao po tome koga najviše ne podnosi, to mi je ok. Fran i ja se družimo, družićemo se, biće nam super. Razmišljaćemo kako ćemo sa velikim parama izaći odavde, a ti kako ćeš da moliš po Crikvenici - istakla je Sandra.

- Fran treba malo da odmori, ima malo oscilacija i problema u vezi - nastavljao je Car.

- Video si da Fran grli Sandru, da ide u krevet kod nje - pričala je Nadica Zeljković.

- Prokomentarisao bih. Biće mi dobro sa Sandrom u izolaciji, a ako ste spremni neki ritual da mi napravite, uradite to - istakao je Fran.

- Ispada kao da si Minu razdvojio od Frana - dobacio je Karić Caru.

- Možda sam napravio Mini uslugu, ne cveta im cveće... - govorio je Car.

Potom je Car izabrao Paulu Hublin za omiljenu što je mnoge začudilo i šokiralo obzirom da je Vladimir Tomović bio njegov priatelj, a sada oigledno postoje varnice među njim i Paulom.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.