JASNO JE ZAŠTO SE PRIČA SPINOVALA! Anja i Cvele URNISALI Kristinu, otkrili šta OSEĆA prema Goluboviću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 08:05

"JASNO JE ZAŠTO SE PRIČA SPINOVALA!" Anja i Cvele URNISALI Kristinu, otkrili šta OSEĆA prema Goluboviću!

"Isključivo je njega ugrozila."

Sinoć tokom pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem on je podigao Anju Todorović i pitao je da ispriča ono što je pričala kod Drveta mudrosti.

- Pričala si o njegovoj ženi,uplašila si se za njegov brak. Rekla si da su Kristijan i Kristina novi Tara i Ša. Rekla si i da ti je Kristinajasno stavila do znanja kad je izljubomorisala za Cveleta, očima da je sa njim u šemi - ispričao je Milan.

- Kad us Tara i Ša krenuli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se druže prisnije, znamo kakvi su bili komentari, tako se isto komentarišu Kristijan i Kristina. Ogradila sam se odmah, Kristijan će staviti granicu ako ide ka nekom ljubavnom odnosu. Ona je meni rekla indirektno, pokazala mi je očima. Pretila mi je sinoć da će da me bije i da će Kristijan da mi napravi pakao od života - ispričala je Anja.

- Da li sam ja tebi rekla da volim starije muškarce? - pitala je Kristina.

- Ja kad sam rekla za gurkanje, ona mi je rekla "Znaš li ti sa kim sam ja bilA celo veče?" i pokazala očima na Kristijana - rekla je Anja.

- Isključivo je njega ugrozila pričom, ne mene. Vi ste raspalili na mene kao na neko kuče - izjavila je Kristina.

- Ograđivala sam se o Kristijana, da on neće napraviti glupost, i preći granicu - rekla je Todorovićeva.

- Zaljubila se, do ušiju, to se vidi - dodao je Cvele.

- Vi Kristijanu ne smete ništa da kažete - rekao je Stefan.

- Sad nam je sve kristalno jasno zbog čega se priča spinovala, da sam ja njemu tražila da imamo s*ksualne odnos da bi se ova priča prekrila - rekla je Miljana.

- Tražila si mi da te j*bem - rekao je Kristijan.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.