JANJUŠ URNISAO DRUGARICU SVOJE BIVŠE LJUBAVI: Čak je spomenuo i Maju Marinković, čeka se njena reakcija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 07:39

JANJUŠ URNISAO DRUGARICU SVOJE BIVŠE LJUBAVI: Čak je spomenuo i Maju Marinković, čeka se njena reakcija!

Zgrožen onim što je čuo i video, morao je da reaguje.

Sinoć je u "Eliti" održana još jedna emisija Gledanje snimaka, a voditeljka Ivana Šopić se po povratku sa reklamne pauze obratila Marku Janjuševiću Janjušu.

- Rekao si da su tvoji prijatelji bili sa Slađom na Zlatiboru, to su ozbiljne optužbe - rekla je Ivana.

- Nisu, to je istina. To kada se zapiju, pa pitaju da li ima nešto da se ka*a, tu je Slađa. Ona je takav jedan folirant, od najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugarice tati sedi na ki*i. Rekao mi je da mu se gl**ić zaglavio u njenoj gu*i - rekao je Janjuš.

- Zola rekao u "Narod pita" sve najlepše. Ne, to nije blaćenje ako sam sa dečkom imala se*s - rekla je Slađa.

- Ko da ide s tobom na more?! On me je zvao i rekao mi: "Jaško, brate moj, u jednom trenutku sam hteo da mi se ispuni neostvariva želja, da ga stavim Slađi u du*e"...Moju sreću ne diraj, ono dole ne diraj - rekao je Janjuš.

- Ma ne intresuje me - rekla je Slađa.

Potom je reč dobila Miljana Kulić, koja se osvrnula na mogući ulazak Zole u rijaliti.

- Što se tiče mog i Slađinog odnosa, ja sam se sprdala. Ja sam joj poklonila maskicu i posle toga, ja sam mudra u ovom rijalitiju i znam šta radim, naravno da se ne sprdam sa Slađom. Pričamo, družimo se, ja sam joj rekla i kada je bila prodavnica, da kada bi ušao Zola i kada bi Slađa ušla u bilo kakav odnos s njim, ja ne bih imala problem. Zola me više u tom smislu ne zanima...Meni je najteže pala Nevena Savić, nisam očekivala, dogodilo se. Da nije bila Slađa, bila bi bilo koja druga devojka. Kada su mi ljudi poslali klip da su Zola i Slađa ušli u emotivni odnos, ja sam bila sa dotičnim, nije mi bilo svejedno jer smo bile bliske, sedela je pored mene i držala me dok sam se tresla. Moj i Slađin odnos će ostati isti ako Zola uđe, ja nemam ambicije i želju da budem sa Lazarom - rekla je Miljana.

- Da, ali onda ne bi trebalo da imaš netrpeljivost prema Aniti...Meni njihovo druženje nije realno - rekla je Matora.

- Ja nemam animozitet prema Slađi i prema Aniti, bila sam u šoku zbog Nevene Savić. Ja rijaliti nisam gledala, slali su mi klipove kada sam videla Zolu i Slađu. Možemo Zola i ja da se družimo i ne moramo, da je trebalo da budemo zajedno, bili bismo za ove dve godine. Nije me zvao, nismo se videli i nema potrebe, to je očigledno rijaliti ljubav. Neću da budem igračka, već igrač - rekla je Miljana.

- Šta moji mama i tata?! I tebe su napravili degeneriku, moje roditelje ne spominješ klošaru - rekla je Slađa.

- Malopre je Slađa u spavaćoj sobi rekla, to me zanima, rekla je: "Ja ovde ni sa kim ne igram rijaliti, ako počnem da igram rijaliti i budem rekla sve što mi je Nenad rekao napolju, njemu neće biti dobro", a to je verovatno da nas je iskoristio - rekla je Miljana.

- Slađa odlično zna šta je i kome pričala za Bebicu. Nije samo prodavnica, bila je još jedna situacija. Nije za Miljanu i za hranu je nije ponudio - rekla je Slađa Bošković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.