JANJUŠ UHVAĆEN SA BIVŠOM ZADRUGARKOM: Udvarao joj se mesecima, a sada je konačno pored njega! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 21:44

JANJUŠ UHVAĆEN SA BIVŠOM ZADRUGARKOM: Udvarao joj se mesecima, a sada je konačno pored njega! (FOTO)

Zajednička fotografija šokirala mnoge!

Rijaliti učesnik, Marko Janjušević Janjuš važi za jednog od najvećih rijaliti zavodnika, a posebno je slab na zadrugarke.

Zbog Maje Marinković se razveo i njihova veza obeležila je čak dve sezone "Zadruge", a sada daje sve od sebe da povrati suprugu Enu.

Iako je nedavno govorio o pomirenju sa bivšom ženom, Janjuša neretko viđamo u društvu zadrugarki.

On je prvo objavio fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Sandrom Čaprić, a sada i sa Rialdom Karahasanović, koja mu je uvek bila simpatična.

Janjuš je uvek hvalio Rialdu i udvarao joj se tokom zajedničkog učešća u rijalitiju, a još uvek ne znamo da li je konačno uspeo da je osvoji ili je u pitanju samo slučajni susret, koji su obeležili i podelili sa brojnim pratiocima na društvenim mrežama.

Zajedno su pozirali u kupaćem kostimu, a pored njenog imena Janjuš je stavio i srce.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.