JANJUŠ UDARIO NA PRODUKCIJU! Brutalni napad na voditelje i ceo tim - Bolesnici i STOKO, skinite mi se s...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 16:54

JANJUŠ UDARIO NA PRODUKCIJU! Brutalni napad na voditelje i ceo tim - Bolesnici i STOKO, skinite mi se s...

Preterao je?!

Rijaliti igrač Marko Janjušević, otkako je pobegao iz "Zadruge 5", napolju živi život punim plućima.

Često ga možemo videti u izlascima, u društvu lepih devojaka. Jedna od njih je i njegova bivša devojka Maja Marinković, za koju tvrdi da nisu obnovili romansu.

Pink je objavio tekst o tome da su Marinkovićevoj stigle pretnje od Janjuša, sa skrivenog broja (više o tome pročitajte OVDE), a zatim se na to oglasio Marko, vidno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << besan na produkciju i ljude koji to pišu.

- Bolesnici, bolesni, je*o vas Janjuš sve u dupe, sa sve voditeljima, novinarima, gostima... Skinite mi se s pe**sa, stoko raspala - napisao je Janjušević, očigledno bez obzira što je od tih istih ljudi živeo i zarađivao za porodicu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.