JANJUŠ SPAKOVAO KOFERE I ODVEO ĆERKU: Bivši zadrugar sa Krunom odlučio da napusti Srbiju? Evo gde se nalaze

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 17:33

JANJUŠ SPAKOVAO KOFERE I ODVEO ĆERKU: Bivši zadrugar sa Krunom odlučio da napusti Srbiju? Evo gde se nalaze

Svi se pitaju samo jedno...

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš, otkako je napustio rijaliti format "Zadruga", neprestano provodi vreme sa svojom porodicom, pogotovo ćerkom Krunom.

Sada je na svom Instagram profilu podelio snimak, na kom se vidi njegovo razdragano, lepo i nasmejano dete, a video je izmamio osmehe i ozario svakoga ko je isti pogledao.

Kruna i Janjuš su se u jednom javnom prevoznom sredstvu prevozili, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je pored njih sedela jedna gospođa koja je razgovarala telefonom, ali na nekom od azijskih jezika koji je kao i svakom detetu, pa i Kuruni, bio pomalo komičan, te se sve vreme kikotala.

Ponosni otac, sve pomenuto je usnimio i odlučio da sa pratiocima podeli snimak koji je, kao što smo rekli izmamio svima osmehe.

Tata Janjuš je ovaj simpatičan video začinio emotikonima koji plaču od smeha.

Janjuš je odlučio da svoju jedinicu odvede, na nama nepoznato mesto, i sa njom provede kvalitetno vreme budući da je određeni period, kako bi se borio za njenu budućnost, odsustvovao iz njenog života. Ono što su svi primetili, jeste da je Kruna imala spakovan mali kofer, što bi značilo da su možda krenuli na neki izlet i to van Srbije?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.