JANJUŠ SE UPLAŠIO: Planirao je da uradi OVO, ali se PREDOMISLIO zbog POSLEDICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JANJUŠ SE UPLAŠIO: Planirao je da uradi OVO, ali se PREDOMISLIO zbog POSLEDICA

Odustao je

Veliki šef otvorio je prodavnicu za učesnike rijalitija "Zadruga 3", kako bi kupili namirnice koje su im potrebne za ovu nedelju. Zadrugari su ushićeno čekali da odu u kupovinu, a prvu grupa zadrugara koja ušla u radnju činili su Miljana Kulić, Mateja Matijevića, Stefan Miloševića i Bane Čolak.

Ostali zadrugari su za to vreme bili ispred marketa i čekali u redu. U jednom trenutku, Marko Janjušević Janjuš i Vladimir Tomović, skovali su pakleni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plan sa Minom Vrbaški i Stefanom Karićem o potencijalnoj krađi, koju će obaviti u radnji brze hrane.

Međutim, Janjuš je imao veliki problem, jer se uplašio kazne.

- Samo kad bi znao da nas neće kazniti - izjavio je Janjuš.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.