JANJUŠ SE NIJE VRATIO U ZADRUGU? Ovaj detalj koji je kamera snimila, pokazao ozbiljnost povrede?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 17:46

JANJUŠ SE NIJE VRATIO U ZADRUGU? Ovaj detalj koji je kamera snimila, pokazao ozbiljnost povrede?

Toliko je loše?

Marko Janjušević je sinoć u toku rasprave sa Filipom Carem poleteo i preko kreveta pao, kada je zadobio povrede lakta i ramena.

Kako su zadrugari komentarisali, a Zvezdan Slavnić otkrio, navodno je povredio lakat O ČEMU SMO PISALI DETALJNIJE OVDE.

Međutim, pojavile su se "teorije zavere" među zadrugarima da je Janjuša navodno povredilo obezbeđenje a DETALJNIJE O TOME PROČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Iako je prošla cela polovina dana, malopre je počela i emisija radio "Amnezija" koju vodi Osman Karić, a Janjuš je uvek pored njega voditelj, no, kao što se može videti, Janjušević nije u svojoj stolici.

Očigledno je produkcija procenila da bivši košarkaš treba da se odmori, te da mu se pruži odgovarajuća pomoć, te da zato danas nije u emisiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.