JANJUŠ SA ĆERKOM PROVEO SAMO DVE GODINE, a sada strahuje od OVOGA, Edo mu dao savet (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 01:45

JANJUŠ SA ĆERKOM PROVEO SAMO DVE GODINE, a sada strahuje od OVOGA, Edo mu dao savet (VIDEO)

Neke greške ne mogu da se isprave.

Tokom emisije "Gledanje snimaka" ustao je Edis Fetić i prokomentarisao izlaganje Marka Janjuševića Janjuša, vezano za aferu sa Majom Marinković.

Janjuš je danima vidno utučen, a ono što ga je najviše tištilo jeste strah da mu se ćerka Kruna neće obradovati, budući da je istakao da oseća da ga više ne voli.

Kao neko ko se našao u njegovoj koži, Edo je ustao i uputio mu savet.

- Ja osećam potrebu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Janjuše... Ne znam, brate, prijatelju, tvoje dete... Ti si me pitao da li su mi se deca obradovala, naravno da jesu, svi oni koje volim su me dočekali. Deca su me grlila i ljubila, jedino što mi je bio neprijatan osećaj, je taj što su bili tu drugi ljudi. Ovo što ti sada pričaš da odeš sa ženom i detetu predstavljaš lažnu sliku... Dođeš i kažeš joj, ne može da ne oseti. Ona će te voleti isto kao i pre, veruj mi, ti se hvataš za neke moje reči - rekao je Edo.

- Ti se nisi odvajao od svoje dece, ja jesam. Ja sam sa njom bio sve ukupno dve i po godine, a sada ima šest godina - dodao je Janjuš.

- Ja Janjuša razumem, moj Jovan je godište njegove ćerke. Ja se od Jovana nikada nisam razdvajala i bio je mnogo vezan za mene, kada je došao prvi put u Rajski vrt, primetila sam da je porastao i da nismo toliko povezani, ali kada smo izašli, nisam osetila da imamo probleme. Ja sam ga videla, dečko koji je porastao i vrlo je svestan svega. Isto smatram da tvoja žena ne bi pričala njoj nešto ružno, ovo što ti je Edo ispričao, on ti nije ispričao da njegova deca idu kod babe i dede, ja njega razumem što to priča. Napolju je to totalno drugačije, vi ćete napraviti model na sudu, ali ako se ti sa njom dogovoriš da se viđate svaki dan, sud vam ni ne treba - izjavila je Dragana.

 - Ma, nijedna majka neće zabraniti svom ocu da vidi dete - ubacio se Edo.

- Taj model viđanja se uređuje baš da jedan roditelj kod koga je dete, ne može da ucenjuje drugog. Ima i zajedničko roditeljstvo, ali to je sad cimanje za dete, nije sad crno kao što Janjuš gleda - ispričala je Dragana.

- Ti bi voleo da za Krunu i dalje budete zajedno, ne možeš prijatelju na dve stolice. Ti bi sada idealan brak posle svega, pa ne možeš - dodao je Fetić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.