JANJUŠ PONOVO RAZOČARAO SUPRUGU: Odlučio da načini preljubu sa Aneli, pa se direktno obratio Eni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 11:58

JANJUŠ PONOVO RAZOČARAO SUPRUGU: Odlučio da načini preljubu sa Aneli, pa se direktno obratio Eni!

Iako mu je čak nekoliko puta oprostila, Janjuš ponovo traži razumevanje svoje supruge...

Marko Janjušević Janjuš se pre ulaska u "Elitu" kleo u ljubav prema svojoj supruzi Eni sa kojom se posle dugo vremena pomirio upravo pred ulazak u novi rijaliti, međutim, čini se da već gazi obećanje koje je dao da će joj ovog puta biti veran.

Gledaoci rijalitija su primetili da Janjuš sa Aneli Ahmić čini istu stvar koju je činio sa Majom Marinković, te da je na korak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do toga da načini fizičku prevaru, a čak su i pojedini zadrugari odlučili da popričaju sa Janjušem i podsete ga na obećanje dato supruzi.

- Dao si reč tom (Eni) kome treba da nećeš uraditi ništa - rekao je Samir, ali se Janjuš pravdao i čini se da ne odustaje od ideje da uplovi u vezu sa Aneli.

- Mora i mene da razume ona da i meni može to da se desi. Šta da se radi, nije najgore što može da se desi. Živ sam čovek - rekao je Janjuš, zaboravljajući da mu je supruga već nekoliko puta prešla preko prevare, pa čak i javne koju je načinio sa Majom u "Zadruzi".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.