JANJUŠ POKAZAO NOVU DEVOJKU? Uslikan sa DVOJNICOM Maje Marinković - Sličnost je NEVEROVATNA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 18:04

JANJUŠ POKAZAO NOVU DEVOJKU? Uslikan sa DVOJNICOM Maje Marinković - Sličnost je NEVEROVATNA (FOTO)

Au, kad ovo vidi Maja...!"

Marko janjušević janjuš se zakleo da posle "Zadruge" nikad više neće biti sa Majom Marinković.

Danas je objavio fotografiju koja je šokirala i "prepala" sve njegove fanove, koji su bili protiv njegove ljubavi sa Marinkovićevom.

Dok Maja uživa na Crnogorskom primorju, ni Janjušu nije loše, pa je objavio fotografiju sa "dvojnicom" Marinkovićeve. On je sedeo u njenom društvu a devojka , moramo priznati, neverovatno liči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Maju.

Fanovi košarkaša su odmah krenuli da komentarišu da su se "prepali" jer njegova drugarica previše liči na Maju, pa su pomislili da je došlo do pomirenja.

"Au, al me preseklo, ja rek'o Maja", "Druže, kad ti vidi ovo Maja", samo su neki od komentara.

Da li nešto više postoji između ove devojke i Janjuša, budući da su prilično blizu na fotografiji, ostaje nam da saznamo...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.