JANJUŠ POKAZAO NOVU DEVOJKU?! Ena je znala za nju već 4 godine, a Evo ko je vatrena brineta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 15:31

JANJUŠ POKAZAO NOVU DEVOJKU?! Ena je znala za nju već 4 godine, a Evo ko je vatrena brineta!

Odmah je zaintrigirao sve pratioce!

Marko Janjušević Janjuš, svoje slobodno vreme odlučio je da provede na moru, jer ovi vreli dani su zaista neizdrživi u gradu. Mada, svi zadrugari su se sjatili mahom na crnogorsko primorje, pa što ne bi i on. Redovan je na svojim socijalnim mrežama, putem kojih svoje pratioce redovnoi obaveštava o dogodovštinama iz svog života.

Kako to obično biva, svako sa kim bude uslikan momentalno bude doveden u vezu sa njim. Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bilo i ovog puta kada je okačio fotografiju sa vatrenom brinetom, za koje su odmah počele da kruže priče kako je reč o njegovoj novoj devojci.

Naime, Janjuš je objavio fotografiju sa nekadašnjom učesnicom rijaliti formata "Zadruga" koja je imala i te kako zapaženo učešće. Reč je o pevačici Rialdi Karahasanović. Njih dvoje su se fotografisali na plaži i pokazali svima kako uživaju.

Odmah su počela nagađanja da li je reč o Janjuševićevoj novoj devojci, odnosno da li su odlučili da od bivših cimera postanu nešto više?

Ni Marko, ali ni Rialda se ovim povodom nisu oglašavali, barem ne još uvek. No, ne treba isključiti mogućnost da je reč o novoj taktici pred početak nove sezone, "Zadruge 7" koja je odmah iz ćoška i samo što nije počela.

Njih dvoje, upoznali su se 2020. godine kada su oboje učestvovali u tadašnjoj sezoni "Zadruge" kada su bili u prijateljskim odnosima, što njegovoj supruzi nije smetalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.