JANJUŠ I ŠA POBEGLI - Razveli se, pa sada ne mogu da se sastave: Sastali se u ekonomskom, pa tugovali

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 22:38

JANJUŠ I ŠA POBEGLI - Razveli se, pa sada ne mogu da se sastave: Sastali se u ekonomskom, pa tugovali

Nije im lako!

Nakon što se isplakao na doku kraj jezera, Janjuš je pobegao u ekonomsko dvorište, gde se igrom slučaja našao i Nenad Aleksić Ša, koji je takođe bio tužan.

Janjuš mu se pridružio, a njih dvojica su pušili cigarete i tugovali, sve dok su slušali pesme koje je Veliki šef puštao kako bi razbudio zadrugare za emisiju "Izbor potrčka".

Ni jedan, ni drugi nije mogao da se opasulji. Gledali su u jednu tačku i nastavili da tuguju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠA POBEGAO! Jedan korak produkcije bio je KLJUČAN - napolju mu je SVE! Slomio se i napustio Belu kuću

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 07:48

Nije mogao više da podnese!..Malo pre početka emisije koju vodi Milan Milošević, produkcija je puštala emotivne pesme kako bi razbudila ukućane...Jedna od njih očigledno je baš dirnula Nenada Aleksića Ša, koji je odmah napustio Belu kuću i krenuo ka ekonomskom dvorištu...Poznato je da je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.