JALOVUŠO, NIKO NEĆE DA TE J**E! Ljuba je izgovorila najgnusnije reči Golubovićki, ovo će zgroziti SVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2018, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JALOVUŠO, NIKO NEĆE DA TE J**E! Ljuba je izgovorila najgnusnije reči Golubovićki, ovo će zgroziti SVE!

Zar tako žena ženi da priča?

U toku noći dok su zadrugari igrali "Igru istine" nastala je žestoka rasprava između Jelene Golubović i Ljube Pantović.

MASOVNA TUČA U ZADRUZI! Jelena UDARILA Marijanu, Zerinu ODVELO OBEZBEĐENJE: Za sve je KRIV Ervin! (VIDEO)

Golubovićka je došla do zaključka da Ljuba nije dobra majka i otkrila koje su bile njene namere čim je ušla u rijaliti. Ona je takođe bila zgrožena činjenicom da majka nipodaštava svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerku Aleksandru Subotić, sa kojom deli životni prostor, nakon čega je došlo do opšte rasprave.

Međutim, situacija između njih dve se nije zakuhtala, pa su ponovo počele da upućuju teške reči jedna drugoj, a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću kako bi ih razdvojilo.

- Ti ovde pokazuješ svoje pravo lice. Ja sam bila sa svojim verenikom, tebe bivši muž naziva klošarkom, zar te nije sramota?! Sve i da sam ja kuja, ti si monstrum. Meni je tebe žao, ti nemaš materinski instikt - rekla je Jelena.

- Ti si javoluša. Tebe neće niko da pr*a da ti napravi dete. Nemoj da mi zagađuješ auru - rekla je Ljuba.

- Ti to i nemaš, zato što si zla. Evo i da sam nebitna, ti sve pričaš publici. Ja sam pobednik svega, uvek sam glavna ženska uloga, a ti si statista. Tvoja ćerka je popularnija ovde od tebe, došla si zbog nje. Tebe nigde nije bilo. Ti za mene znaš, došla si i pričala o meni - bila je zgrožena Golubovićka.

SLOBA ODSEČNO: Pesmu sam POSVETIO KIJI, sa Lunom je GOTOVO! Njegove reči odjeknule KAO GROM! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.