JAKO TI JE BITNO DA TE VIDE KAO ŽRTVU! Ana Ćurčić na stubu srama: Tvoja veza sa Zvezdanom nije ličila ni na šta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 21:29

"JAKO TI JE BITNO DA TE VIDE KAO ŽRTVU!" Ana Ćurčić na stubu srama: "Tvoja veza sa Zvezdanom nije ličila ni na šta!"

"Ti si bio uz devojku koja je bila uz tebe kada si se skidao sa alkohola."

Za vreme emisije došlo je do sukoba Ivana Marinkovića i Ane Ćurčić.

Marinković je tvrdio da je Ani jako bitno da bude žrtva, kao i da je uvek zanimaju ankete, kako se kotira.

- Ma jedi bre go**a, ti si bezdušan čovek! Ti mene pitaš šta se meni strašno desilo. Ostavio me dečko na televiziji?! Najedeš se sti go**a, tunjavi jedan, bivši pijancu i narkomančino. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << govorim istinu, a ti se igraš sa mojom istinom - rekla je Ana.

- To šta ti se događalo napolju, nije moja stvar - rekao je Marinković.

- On je meni prišao kada sam ušla i rekla: "Ja razumem da ti je teško, a onda je sada tebi još teže može da padne, on i Anđela zajedno, pobeda, dva honorara na gomili", pazi ti kako je to kvarno. Ja ne znam gde se nalazim, on me zaustavlja i to mi priča - rekla je Ana.

- Jako ti je bitno da te vide kao žrtvu, jako su ti bitne ankete, da, to je tako! Tvoja veza sa Zvezdanom po onome što ste vi izneli, nije ličila ni na šta. Kada bude došlo vreme da pričam o namerama Zvezdana Slavnića, pričaću - rekao je Ivan.

- Ti si bio uz devojku koja je bila uz tebe kada si se skidao sa alkohola. Hoću da kažem da sam verovala da me voli, da ulazi za naš bolji život. Ovo su šlageri, što Mića kaže. Za tebe je Divna kvarna, sram te bilo! Naravno da su ti svi kvarni, kada si ti kvaran - rekla je Ana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.