JAKO SI LOŠ ČOVEK! Zorica Marković osula rafalnu paljbu po Ivanu Marinkoviću, on zanemeo: Ispod proseka si!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 20:34

"JAKO SI LOŠ ČOVEK!" Zorica Marković osula rafalnu paljbu po Ivanu Marinkoviću, on zanemeo: "Ispod proseka si!"

"Iz svoje nemoći se priklanjaš ljudima za koje misliš da su bitni."

U toku dana, Ivan Marinković je delio budžete, a ova emisija je dovela do brojnih sukoba i nesuglasica.

Podsetimo, kako nije bilo izbacivanja, tako je u izolaciji kao potrčko ostao Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić koja je kažnjena jer je odbila izolaciju sa njim.

Anđela Đuričić se u međuvremenu pomirila sa Zvezdanom, koji je raskinuo sa Majom Marinković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i uselila se u izolaciju.

Na red je došla i Zorica Marković, kojoj je usledio budžet, a svi znamo da je odnos Zorice i Ivana od starta Zadruge poljuljan, te da su imali brojne svađe:

- Ništa se nije promenilo, možda ide ka nečemu boljem. Nema potrebe da otkopavamo ratne sekire - rekao je Ivan i dao Zorici srednji budžet.

- Očekivala sam mali budžet. Moje mišljenje o tebi se nije promenilo, jako si loš čovek. Ne bi mogao da izdržiš, pokazao bi svoje pravo lice pred svima. Iz svoje nemoći se priklanjaš ljudima za koje misliš da su bitni. I dalje nisi naučio da se obučeš, mnogo pričaš, ništa ne kažeš. Ispod proseka si rijaliti igrač. Tebi je cilj da napraviš frku, a uopšte nije bitno. - rekla je Zorica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.