JADNIČAK... NIJE USPEO! Pokojni Đoša nije dočekao ostvarenje OVOG sna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JADNIČAK... NIJE USPEO! Pokojni Đoša nije dočekao ostvarenje OVOG sna!

Silno je želeo.

Familija, prijatelji i komšije pokojnog Bogoljuba Mitića Đoše, koji je juče preminuo u 49. godini, počeli su da dolaze u njegovu porodičnu kuću kako bi izjavili saučešće njegovoj neutešnoj porodici.

On je juče preminuo u 49. godini u svom stanu u Beogradu od srčanog udara.

Glumčeva supruga Jelena trudi se da zbog njihove dve ćerke Olge i Natalije bude jaka, pa pokušava da ne plače i održi se na nogama. Poštujući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpske tradicionalne običaje, nakon izjavljivanja saučešća, povorka će iz kuće u Vlasotincima peške krenuti na groblje, gde će se svi poslednji put pozdraviti od bata Đoše.

On je inače pre pet godina započeo izgradnju kuće u svom dvorištu, gde se nalazi porodični dom, ali nije stigao da je dovrši do kraja. Prema komšijinim rečima, on je imao nameru da sa porodicom pređe tu za nekoliko godina.

- Jadničak, nije stigao da je dovrši do kraja i sredi je, a toliko se radovao. Svima nam je žao zbog njegove smrti, bio je sa svima dobar. Đoša je bio ponos našeg mesta i svi su se dičili njegovim likom i delom - kaže Bogoljubova komšinica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.