JA TI NISAM BITNA?! Stanija ronila suze zbog Marka, a za SVE je kriva OVA zadrugarka! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2019, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JA TI NISAM BITNA?! Stanija ronila suze zbog Marka, a za SVE je kriva OVA zadrugarka! (VIDEO)

Nastao haos!

Stanija Dobrojević i Marko Marković su se posvađali u toku emisije ''Pitanja gledalaca'' jer je Stanija saznala da je Marko lagao kada je rekao da nije pričao sa Ljubom Pantović.

Pantovićeva je priznala da ju je on štitio u svađi sa Tomom Panićem, a onda mu je zamerila što je to uradio baš njenom rijaliti neprijatelju.

- Video sam da je Toma pijan i rekao sam mu da ode. Posle je provocirao Ljubu i sklonio sam je. Smiri se, ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meni bilo ko da bude ovde ispred tebe bitniji - govorio je Marko.

- Što se nisi sklonio, postoji obezbeđenje. Oni su moji neprijatelji. Braniš muškarca sa sisama, kao ona ne može da se brani. Što mi to radiš?  Ona me gazi svuda, u novinama, farma, svuda. Bitno ti je da nemaš loše odnose sa ljudima, ja ti nisam bitna - govorila je Stanija.

- Ja da tebe ne poštujem, ja te ne bi poslušao za neke stvari. Postavio sam se kao čovek i branio sam je. Izvini - pravdao se Marković.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

OVO ĆE ZAMENITI ZADRUGU?! Vidite šta je Mitrović izgradio IZA Imaginarijuma u Šimanovcima! Au! Ceo GRAD (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.