JA SE NADAM DA JE JOŠ UVEK ŽIV! Voditeljka Dušica Jakovljević zamalo UBILA malo biće na PARKINGU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 07:11

"JA SE NADAM DA JE JOŠ UVEK ŽIV!" Voditeljka Dušica Jakovljević zamalo UBILA malo biće na PARKINGU!

Rasejana poslom doživela dramu!

Voditeljka programa "Zadruga", Dušica Jakovljević, i nakon završetka ovog rijalitija ima pune ruke posla.

Kako se i po njenim objabvama na društvenim mrežama može videti, danonoćno je u studiju u Šimanovcima, gde se održavaju specijalne emisije.

Dušica je putem svog profila na društvenoj mreži Instagram podelila video dnevne rutine i kakvo ju je iznenađenje zateklo na parkingu.

- Od svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobrih dela za danas izdvajam to što sam se parkirala pored puža. Ja se nadam da je još živ. Ja ću ga odneti tu negde u travu.  Da li je OK da ga bacim, neće dobiti potres mozga? Mada, bolje potres mozga nego potres točka. Srećno ti bilo, dobri čoveče - rekla je voditeljka bacivši ga u travu.

Razgovor sa voditeljkom u noći velikog finala pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.