JA SAM UVEK ZA ŽENE! Šok u programu uživo, diskutovao Janjušev HAREM - To je danas moderno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023, 02:06

"JA SAM UVEK ZA ŽENE!" Šok u programu uživo, diskutovao Janjušev HAREM - To je danas moderno (VIDEO)

Dušica zanemela!

Svima omiljena voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je ove večeri u emisiji ''Izbacivanje'' podršku jednog dela nominovanih učesnika, prijatelja Jasmine Ane.

 Pored njih, u studiju je bila i porodica učesnika Aleksandra Anđelića.

- Kako vam se čine ova dešavanja između Aneli, Janjuša i Jovane? - upitala je Dušica.

- Janjuš se zaljubio u Aneli, a on se njoj ne dopada. Jovana mu služi da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa njom šali, ali je ne gleda na taj način - rekla je Aleksandrova majka.

- Zbog čega devojke ulaze u bilo kakav odnos sa muškarcima koji imaju nekog? - upitala je zaprepašćeno Dušica.

- To je nova moda današnjice. One žele da budu u prvom planu. To je čardak ni na nebu, ni na zemlji. Ja sam uvek za žene i na strani žena, ali nisam na strani napadačica - rekao je prijatelj Jasmine Ane.

- Jesam i ja na stani žena, ali ovoliki napadi na čoveka koji se jedva skrpio sa porodicom, nemaju nikakvog opravdanja. Volela bih da Janjuš ne popusti, nego da se sp*da sa njima - odmah je prokomentarisao neko.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.