JA SAM U ŠOKU! Oglasila se TRUDNA Kristina Spalević nakon navoda da je Kristijan KRAO STVARI ZA BEBU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 11:24

"JA SAM U ŠOKU!" Oglasila se TRUDNA Kristina Spalević nakon navoda da je Kristijan KRAO STVARI ZA BEBU

Oglasila se za SrbijaDanas!

Pojedini mediji preneli su informaciju da je Kristijan Golubović uhvaćen u krađi u supermarketu, navodno pokušavajući da ukrade dečje igračke i pakovanje pelena.

Pored toga, pojavili su se navodi da ga je u navodnoj krađi uhvatilo obezbeđenje, a naša redakcija odmah je kontaktirala Golubovića i njegovu vanbračnu suprugu Kristinu Spalević, kako bismo iz prve ruke saznali šta se desilo.

Kristijanovu izjavu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za SrbijaDanas POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK. 

Kristina je bila šokirana ovim navodima medija:

- Pa mora da smo ukrali i kolica od 2.500 evra, koja se ljuljaju sama (smeh), pa moramo da krademo i pelene - rekla je Kristina za SrbijaDanas i dodala:

- Probudio me je Kristijan i pokazao mi, ja sam u šoku, meni je ovo više smešno, majke mi. - rekla je Spalevićeva koja sa Kristijanom čeka još jednu bebu.

- Evo i zvanično da vam se obratim i potvrdim vest da sam trudna. Desilo se kao grom iz vedra neba. Otišla sam sa Konstantinom u Belgiju kod prijateljice, slučajno sam pogledala u kalendar i videla da mi ciklus kasni, što se meni nikada ne dešava - počela je Kristina, pa nastavila:

- Nisam planirala to da pričam javno, malo sam i sujeverna i pre Konstantina sam imala loše iskustvo. Planirala sam da ćutim, ali Kristijan me je zeznuo i objavio je vest u 5. nedelji trudnoće, ali važno je da se ja dobro osećam - istakla je trudna bivša zadrugarka, pa dodala:

- Kada sam videla da je objavio, odmah sam potrčala kod lekara i potvrdio mi je trudnoću, a za 2 nedelje idem na novi pregled - dodala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.