JA SAM TE LIČNO VODIO NA ABORTUS: On je otkrio MRAČNU TAJNU Dalile Moreno! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JA SAM TE LIČNO VODIO NA ABORTUS: On je otkrio MRAČNU TAJNU Dalile Moreno! (FOTO)

Ukućani ostali bez teksta...

Iako je izgledalo da su se strasti između Denisa Afrike i Dalile Mujić donekle smirile, netrpeljivost između njih je sinoć dostigla novi nivo.

Denis je priznao da je u "Parove" ušao zbog Dalilinog prozvanja, a onda je usledila lavina uvreda upućena njoj. Prvo joj je rekao kako se samo pretvara i laže, a onda otkrio nešto što je mnoge ukućane ostavilo bez teksta.

Denis je rekao da je kompletna istina da je upravo on vodio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dalilu na abortus!

Da li ima neke istine ili je u pitanju čisto provociranje i ko zapravo laže u celoj ovoj priči, tek treba da se otkrije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.