JA SAM SREĆNA ŽENA! Milica Pavlović, u izazovnoj crnoj kožnoj haljini, saopštila divne vesti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 17:56

"JA SAM SREĆNA ŽENA!" Milica Pavlović, u izazovnoj crnoj kožnoj haljini, saopštila divne vesti!

Ovo je njen dam, ali i godina!

Pevačica Milica Pavlović danas je organizovala promociju svog novog albuma "Lav" na kojoj se pojavila u izazovnoj odevnoj kombinaciji.

Poznata dama se utegla u kožnu, crnu haljinu koja je istakla njenu vitku figuru, ali i bujni dekolte.

Pavlovićeva je skratila kosu i sada nosi paž frizuru, a posebnu moć njenoj toaleti dale su naočare koje je nosila.

- Ovo nije samo neki lep povod, već za mene nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << značajno. Iskreno se nadam da vam se dopada! Pričamo o Areni, o koncertu koji nas očekuje pred kraj godine, 23.12. Karte su od juče u prodaji i, da, raduje me informacija da su karte lepo krenule sa prodajom. Mnogo sam srećna. Sinoć smo tradicionalno proslavili izlazak albuma i svega što će nam doneti ova godina. Ja sam srećna žena, jer sam okružena dobrim i radnim ljudima koji cene red, rad i disciplinu, i koji stvaraju lepe stvari - rekla je Pavlovićeva na početku konferencije.

- Ima istine da su neke od pesama posvećene nekom osećanju, nekome, ali neću da se odam - sa osmehom je rekla Milica na pitanje kome je posvećena pesma "Na zemlji Bog".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.