JA SAM SIGURNA DA IDEM DO FINALA! Isplivale privatne prepiske Anite Stanojlović, skandalozno vređanje Bilala

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 21:29

"JA SAM SIGURNA DA IDEM DO FINALA!" Isplivale privatne prepiske Anite Stanojlović, skandalozno vređanje Bilala

"Tako bih sigurno došla do finala!"

Bilal Brajlović govorio je o odnosu pred Zadrugu sa Anitom Stanojlović.

Iako se Anita klela da nikada ništa pogrdno nije rekla za Brajlovića, u svoje dete, najsurovije, ipak po svemu sudeći je slagala.

Na Bilalovom Instagramu se pojavila prepiska Anitina koja govori o Bilalu, kao što je i Brajlović tražio da se objavi.

U toj prepisci ona naziva Bilala "m*slimančićem" te komentariše i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je obr*zan

- Beži, šta ti je, sa m**limančićem da budem! Obr*zanko hahaha - pisala je Anita te izrazila želju da uđe u Zadrugu i Marko Osmakčić, kao i da je sigurna da ide do samog finala rijalitija:

- Uuuu, vas dvoje biste bili idealan par - rekla je drugarisa sa kojom se dopisivala.

- Ja bih volela da Osmakčić uđe. Tako bih sigurno došla do finala! Ma ne brinem. Ja sam sigurna da dolazim do kraja - rekla je Anita.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.