JA SAM RIJALITI BUDALETINA, NE ZVEZDETINA! Miljana Kulić OTVORILA SVE KARTE - Gadim se samoj sebi

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 14:34

"JA SAM RIJALITI BUDALETINA, NE ZVEZDETINA!" Miljana Kulić OTVORILA SVE KARTE - Gadim se samoj sebi

Velika ispovest velike zvezde!

Bivša zadrugarka Miljana Kulić razvezala je jezik nakon neviđenog skandala koji se sinoć dogodio u emisiji "Narod pita", gde je žestoko zaratila sa ocem svog deteta, Ivanom Marinkovićem.

Ona je progovorila i o sukobu sa Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem Bebicom, kojima nije želela ni ime da pomene.

- Nisam rijaliti zvezdetina, pre bih rekla da sam do sada bila rijaliti budaletina. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bila sam u takvim toksičnim odnosima... Opterećena sam poslednjih dana, upućeni ste u sve. Ja sam stavila tačku na moje bivše veze dve i na Zolu i na Bebicu. Nikogovićima neću da dam na značaju. Gadim se samoj sebi. Tužno, odvratno - rekla je Miljana za "Infomer TV", pa nastavila:

- Ja sam stajala iza svojih izbora dok sam bila u odnosima, sada stajem iza sebe. Bila sam budala što sam se oglašavala. Daju izjavu, pa ja dajem intervjue. Neka veruju kome hoće, Bog zna istinu, njuih dvojica to žene da bi ušli u rijaliti. Neće preko moje grbače. Tačka je stavljena. Ja sam stavila tačku u "Narod pita" - dodala je Kulićeva.

- Kažeš da si rijaliti budaletina, a ne zvezdetina. Šta te je razočaralo u tim odnosima - pitao je voditelj.

- Ovog (Bebicu) sam volela na neki specifičan način, trudila sam se da pobegnem iz boleštine, iz toksičnog odnosa sa Z. (Zolom). Ja se brzo vezujem za ljude... Da sam slušala mamu, bolje bih prošla u životu, ne bih imala posla sa Z, pa ne bih ušla u emotivni odnos sa B... - istakla je Miljana.

- Bebica je juče rekao da nije on vama dužan novac, nego vi njemu, da je Lepi Mića za sve bio u pravu. Kako to komentarišeš? - pitao je voditelj.

- B. je patološki lažov. On nama duguje. Nije nas prevario, moja mama mu je dala novac iz sažaljenja, kako bi plaćao alimentaciju svojoj deci. Muka mi je, zgadio mi se kad pričam o tome - odgovorila je Kulićeva.

- Šta se dešava sa tobom i Ivanom? Lepo je krenulo, Marija ga je podržala, šta se sada dešava, opet su se desile turbulencije? - pitao je voditelj.

- Psi laju karavani prolaze, samo neka prolaze. Ne odgovaram više ni na jednu izjavu B, ni na jednu izjavu Z. Ovako ću reći, što se tiče Ivana Marinkovića, bolje je da dete nema nikakvog oca, nego takvog. Rekao je da će da ga vodi na more, od toga nema ništa. Malo patetike, da se narod sažali, osvojio je peto mesto. Mi smo ga podržali, glasala je i naša porodica. Bila sam presrećna kad se Željko oduševio: "Moj tata, stigao je tata, kupio mi je igračku". Posle toga je obećao da će da SVRATI, veliki otac... Do juče su mu bila vrata otvorena, više nisu. Došao je na rođendan, na Željka nije obraćao pažnju... Sa Željkom nije proveo ni dva minuta. U 10 je rekao da mora da ide, čeka ga Bekana i Jelena. Željko me pita: "Tata mnogo voli Bekanu i mora da ide?". On kad je Željko kod njega uzme i ljubi psa, Željko bude zapostavljen. Kad je bio Željko kod njega, posle dva i po sata je zvao majku, da joj kaže da mora na masažu. "J" ti masažu - rekla je Miljana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.