JA SAM RAZORENA ŽENA - Ana se SLOMILA, snaga je napustila: donela tužnu ODLUKU koja menja dalji tok rijalitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2023, 03:55

JA SAM RAZORENA ŽENA - Ana se SLOMILA, snaga je napustila: donela tužnu ODLUKU koja menja dalji tok rijalitija

Progovorila o podršci Zvezdanove ćerke

Voditelj Marko Đedović nastavio je da razgovora u "Šiša baru" sa Anom Ćurčić o Zvezdanu Slavniću i Anđeli Đuričić.

- Reci mi stanje svojim emocija? - pitao je Marko.

- Danas dok smo bili na Rajskom ostrvu, baš sam rekla gledam ga i konstatujem da ima ružne zube. Ja mislim da mene tek treba da stigne bol jer ih još nisam videla zajedno, samo ono veče. Ja sam njemu objasnila da sam sve videla, da sve znam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kad je prevara obično zamišljaš kako je, a ovo je sve ono što se pitaš imala sam servirano na televiziji - govorila je Ana,

- Kako je bilo u tim trenutcima? Kakav je bio prvi trenutak? - pitao je Marko.

- Pakleno mi je bilo, šturo sam pričala, ali prijatelji znaju neverica, zaigrao se, zadatak je, pa sam shvatila da tako nije jer vidim čoveka koji je srećan, a ja se raspadam. Vrištala sam u jastuk, mislim da moj jastik zna moju patnju.

- Jako mi je žao što sam deci to priredila - govorila je Ana u suzama.

- Anđela, mišljenje o Anđeli? - pitao je Marko.

- Ja nju moram da doživim, ono što sam videla jeste ona. Kad sam je pitala ono što sam je pitala nije bilo ono Anđele koja svima zavodi red, ponosne, koja ima svoj stav i jako je bitna, nego je manja od makovog zrna. Nje nema četiri dana jer se loše oseća, ona se loše oseća? O njoj mislim sve ono na šta roditelji ne treba da budu ponosni. Ovo je zapravo Anđela, prava. Ja nisam mislila prošlu sezonu da je moralna, ona je suprotno od onoga što priča. Kod nje je sve prenaglašeno, devojka po meni psihičko nije dobro i time treba da se bave njeni roditelji. Ja sam se saosećala sa njima, moja ćerka je od nje starija godinu dana. O njoj svašta mislim - dodala je Ana.

- Rekla si da Zvezdanovu ćerku gledaš kao svoje i da te je podržala u svemu. Kakav je njihov stav? - upitao je Marko.

- Isti kao moj, možda bih rekla da je ćerka još i surovija. On je prekršio dogovor sa mojom porodicom, svojom majkom i svojim detetom - rekla je Ana.

- Ne mislim, mislim da je životinjski nagon. Ja mnoge stvari o Zvezdanovoj ličnost znam, samo žena koja voli i nisam jedina koja je prošla, smao prolazim javno, ja sam uvek onaj borac za ljubav i da dam šansu, oprostim sažalim se. Meni je njega u jednom momentu bilo žao, ali u drugom smislu. Nema emociju, sa tim čovek ne bih mogla da se dodirnem i pružim ruku, budem mu prijatelj. Šta ima opraštati? Čovek je mene izneverio kao emoitnvog partnera, druga, pravda se time da je drugalije muško i žensko. On će sad da ide na manipulacije, izvratnje situacije, patalogija, da laže... On ima osobu pored sebe, oni su vrlo slični - nastavila je ona.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.