JA SAM JEDAN JEDINI I NEZAMENLJIV: Veliki intervju Milana Miloševića Ne kajem se zbog otkaza! Moji milionski pregledi govore sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 17:46

JA SAM JEDAN JEDINI I NEZAMENLJIV: Veliki intervju Milana Miloševića "Ne kajem se zbog otkaza! Moji milionski pregledi govore sve"

Ekskluzivno za Srbija Danas!

Megapopularni voditelj Milan Milošević ekskluzivno za Srbija Danas otvorio je dušu i progovorio nikad iskrenije o predstojećem periodu svog života, planovima nakon napuštanja ružičaste televizije, planovima i idejama kojima će oduševiti svoje verne pratioce koji čak i nakon odlaska sa Pink televizije dostižu milionske cifre.

Voditelj se osvrnuo i na odskočnu dasku koju je ostavio iza sebe u lepom sećanju, pa objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je njegovo napuštanje rijaliti formata nešto najbolje što se moglo dogoditi njemu, ali i poslodavcima sa kojima je dugo sarađivao i doneo im ogromne rejtinge.

Milan je za Srbija Danas prokomentarisao i šuškanja nakon njegovog otkaza, kolegama, pa se dotakao i prijateljstava koja su opstala uprkos njegovim drastičnim promenama za koje se odlučio, a u kojima su ga najbliži podržali.

- Naravno da se već zna da pravim najbolje rođendanse žurke pa tako je bilo i ovaj put. Niko me nije razočarao, jer na listi zvanica su se našli 90 posto onih sa kojima se družim pre nego što sam postao TV lice. Bilo je odlično i pozitivne vibracije su bile celu noć, do ranih jutarnjih časova. Ja ne slušam komentare nebitnih ljudi tako da me to ne destabilizuje, a što se tiče mojih prijatelja oni su moja podrška u svemu, pa tako i sada kada sam ovakve drastične promene napravio u životu i karijeri.

- Naravno da se bojim, jer nije svejedno. Imam dve nazovimo operacije... Prva koja će se uskoro desiti je ugradnja stentova i to se radi u lokalnoj anesteziji, a druga je ablacija koja je malo komplikovanija, a koja će mi rešiti aritmije i tahikardije koje me urnišu. Kada to rešim biću kao nov.

- Niko me nije povredio jer ja to ne dozvoljavam, svestan sebe i svojih vrednosti. Svi su tu koji su bili i pre Pinka tako da niti sam ja bilo koga povredio, niti je mene neko. E sad, možda su neki pokušali, ali ja to sve pripisujem neiskustvu i nepromišljenosti u datim situacijama. Ne ljutim se ni na koga jer nema razloga. Čak ni bivši poslodavci nemaju razloga da su ljuti zbog mog odlaska, jer je očigledno to bio pravi pogodak i za njih, jer oni su tolike godine medijski magovi i znaju šta je za njih najbolje.

- Ni jednog trenutka se nisam pokajao niti se ikada kajem zbog svojih odluka. To je pravi potez, ponovo ću reći i za mene i za TV Pink, jer sve je krenulo na bolje i njima i meni. Ništa lepše nego kada se tako potrefi obostrano zadovoljstvo.

- Što se tiče projekta na kojem radim držaću u tajnosti i dalje sve, ali nije istina da će to biti sa bilo kim, pa ni sa Kijom. To ne znači da neće doći do saradnje među nama u daljem periodu, jer je to što narod odavno želi ali za sada ne. Videćete sve, a ja sam još na odmoru.

- Mama je ostala u šoku, ali je i sama bila svesna koliko sam se davao za taj posao, pa je i njoj laknulo da me napokon vidi i danju, a da ne ličim na zombija (smeh). Mama je moja podrška uvek i zauvek, a i ostali članovi porodice su me podržali naravno u mojoj odluci da se povučem iz rijaliti programa.

- Ništa to ne utiče na mene, jer znam i ja, i ti, i ceo svet koliko je narod to teško podneo i znao sam da će tolika pompa u narodu da se izazove ali šta je - tu je. Svi su oni i dalje tu, prate me i gledaju sve šta ja radim i pripremam, a da ih toliko zanimam, pokazuju milionske posete mojim profilima na društvenim mrežama i porukama koje dobijam iz minute u minut. Što se tiče zamenljivosti, ja nisam čuo da je to neko izjavio za mene, jer znam da mene niko ne može zameniti. Svako je priča za sebe, a ja sam priča koja je zauvek ostavila trag, koji se ne briše tako lako. Svima želim sreću i svima želim da budi jedinstveni i nezamenljivi kao što je Milan Milosević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.