JA SAM BIO GOST VODITELJ Milan Milošević progovorio o emisiji sa Dalilom Dragojević: Moj projekat kreće u septembru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 22:36

"JA SAM BIO GOST VODITELJ" Milan Milošević progovorio o emisiji sa Dalilom Dragojević: "Moj projekat kreće u septembru!"

"Ja sa svakim mogu da sarađujem i da sedim, spuštam se i dižem na svačiji nivo!"

Pevačica Aleksandra Mladenović proslavila je svoj 29. rođendan u poznatom prestoničkom restoranu.

Među mnogim gostima, pojavio se i bivši voditelj Zadruge, a budući voditelj na "Hype" televiziji, Milan Milošević.

Podsetimo, nedavno je Milan bio u emisiji "Da li, sa Dalilom" kada su gosti bili Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Mnogi su komentarisali što je Milošević bio voditelj sa Dalilom Dragojević, budući da je najavio spektakularnu emisiju, a sada je voditelj otkrio da je zapravo bio gost u pomenutoj emisiji, te da njegovo voditeljstvo na "Hype" televiziji još nije počelo.

Kako je naveo Milan, tek od septembra će on početi da snima svoje emisije, tako da je zapravo njegovo pojavljivanje kod Dalile u emisiji bilo u vidu gosta, a ne kao voditelja.

- Ja nisam radio sa Dalilom, ja sam samo bio gost. Ja sa svakim mogu da sarađujem i da sedim, spuštam se i dižem na svačiji nivo - rekao je Milošević.

Ceo intervju Milana Miloševića pogledajte ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.