JA SAM BATINAŠ! Miki Đuričić o ULASKU u Zadrugu 4 - OPLEO po Kristijanu: On treba da se PLAŠI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 22:50

"JA SAM BATINAŠ!" Miki Đuričić o ULASKU u Zadrugu 4 - OPLEO po Kristijanu: "On treba da se PLAŠI!"

"Neću da ćutim pred njim...!"

Miki Đuričić se uveliko sprema za sledeću sezonu rijalitja "Zadruga", gde će se takmičiti i Kristijan Golubović, pa je on za domaće medije govorio kako će se ponašati prema njemu, te i otkrio da se već poznaju.

- Ne plašim se, jer ja nikada nisam ulazio zbog pobede, već zbog honorara. Meni je zanimljiv Kristijan i mislim da će biti i gledaocima. Poznajem ga dugo, dolazio je sa devojkom na salaš, gde sam ja radio. Bio je kulturan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i prijatan, vodio me na ručak u grad. Slušamo istu muziku - kaže Miki i dodaje:

A post shared by miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) on Sep 15, 2019 at 5:58am PDT

- Zašto bih se plašio nekog ko nije pokazao nasilje u rijalitiju? A ja sam pokazao. Možda sam i gori batinaš. On treba da se plaši, a ne ja. Uostalom, bolje mu je da ide u rijaliti, nego da se bavi onim čime se bavio ranije. Vidim da je  i umetnik, imaćemo dosta zajedničkih tema. Vrlo je inteligentan. Ako se u nečemu i ne složimo, neću da ćutim pred njim. Nikad nisam voleo ljude koji se uvlače. Kažem uvek ono što mislim, svidelo se to nekom, ili ne.

A post shared by Kristijan Kiki Golubovic (@kristijan.krile_official) on Apr 11, 2020 at 8:20am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.