JA RADIM ZA PARE - Jovana Jeremić progovorila kakvog MUŠKARCA želi nakon RAZVODA! Muž samo PRIJATELJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 20:51

"JA RADIM ZA PARE" - Jovana Jeremić progovorila kakvog MUŠKARCA želi nakon RAZVODA! Muž samo PRIJATELJ

Brutalno iskrena!

Voditeljka Jovana Jeremić komentarisala je razne aktuelne teme iz njenog života.

Nedavno je za Soraju rekla da je ona nivo, pa je sad objasnila:

- Soraja je nivo za druge starlete.Soraju povezuju sa sumnjivim poslovima, za nju se zna ko je i šta je. Ona je najviši nivo toga što se spekuliše po medijima. Prinipijelna je i ja to cenim. Nije k*rva u duši, ako već... - rekla je Jovana .

O odlasku sa Hepi televizije i bivšem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uredniku Milomiru Mariću rekla je:

- Ostavila sam pečat na Hepiju, doživljavala sam televiziju kao da je moja. Dala sam joj zdravlje, dete sam zapostavila. I umesto da žale, trebalo je da plate da ne odem. Ja radim za pare, nisam elitna prostituka i nemam sponzore. Radim za lovu, meni je potrebno da plata bude na nivou da moja ćerka i ja živimo top. Marić je doajen srpskog novinarstva, ja sam učila od njega.

O pričama o razvodu i budućnosti rekla je:

- Sa Leinim ocem, on i ja samo prijatelji. Ako dođe do razvoda, ja ću izaći u javnost. Neću dozvoliti da ga neko u javnosti dira, bez obzira kako će ko odlučiti dalje da živi u budućnosti. Želela bih u 2022. godini da mi se desi neki baja koji će znati da bude rame uz rame sa Jovanom Jeremić, a ako mi Bog da blagodet da me povuče u visine, to bih volela da mi se dogodi - rekla je Jovana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.