JA PARA NEMAM! Niko nije znao da je ovu srpsku pevačicu Popović vinuo u zvezde - Došla je u patikama i farmericama

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 07:11

"JA PARA NEMAM!" Niko nije znao da je ovu srpsku pevačicu Popović vinuo u zvezde - Došla je u patikama i farmericama

Danas je jedna od vodećih u svom poslu!

Indira Radić, poznata pevačica, duguje veliki deo svog uspeha Saši Popoviću, vlasniku tadašnje "Zam produkcije".

U vreme kada je bila u finansijskim problemima i kada joj je bilo potrebno da snimi nove pesme, Popović je bio taj koji joj je pružio ruku.

Prvi put su se sreli na turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju su ostvarili 1996. godine.

Indira je došla u produkciju "Zam", bez novca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali sa željom da nastavi sa radom.

Popović je obećao da će joj pomoći, što je i učinio, čime je omogućio nastavak njene karijere.

- Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla si u produkciju "Zam", onako u patikama, farmericama i rekla: "Je l` možete vi meni nešto da uradite, ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja". Ja sam rekao da ću joj uraditi album i da se javi prvog septembra - ispričao je Saša Popović u emisiji "Veče sa Indirom Radić" na Grand televiziji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.