JA NIKADA NISAM BILA NA KOLENIMA! Maca se skinula GOLA, a fanovi je žestoko ISPROZIVALI! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Sep.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JA NIKADA NISAM BILA NA KOLENIMA! Maca se skinula GOLA, a fanovi je žestoko ISPROZIVALI! (FOTO)

Izgleda da Maca nije naučila lekciju od ranije, pa se opet hvalila svojim grudima, guzom i pameću na Instagramu, i ponovo su je fanovi pošteno isprozivali.

Maca je prvo napisala: "Bože, hvala ti na lepojoj, guzi, si*ama, harizmi, lepoti i pameti. Jednostavno sve imam"... Usledila je gomila negativnih komentara tipa: "Hvala silikonima što si od njih puna ko brod", i "pameti i mozga nemaš ni grama"... 

A photo posted by Maca Privatno (@maca.privatno) on Sep 23, 2016 at >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 10:58am PDT

A tek kada je Diskrecija uz još jednu golu sliku poručila: "Ja sam tip devojke koja nikada nije padala na kolena", i počela je lavina prozivki na račun Mace i oralnog seksa, a neki su je čak optužili da narod kvari golotinjom.

A photo posted by Maca Privatno (@maca.privatno) on Sep 23, 2016 at 11:00am PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.