JA NE MOGU DA IZDRŽIM, DA NE ZAPLAČEM! Nataša Radan otkrila da se EMOCIJE prema Anđelu NISU UGASILE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 16:21

"JA NE MOGU DA IZDRŽIM, DA NE ZAPLAČEM!" Nataša Radan otkrila da se EMOCIJE prema Anđelu NISU UGASILE

"Najviše me pogađa i kad kaže kako ga proganjam i namerno mu dobacujem."

Nataša Radan je danas u Rajskom vrtu govorila o svojim emocijama prema Anđelu Rankoviću.

Tom prilikom se poverila da on smatra da ga ona proganja i da je trebalo da prekine odnos odavno.

- Prvenstveno Anđelo, i taj odnos sa njim. Takođe i pritisak drugih ljudi, stalno mu se spominju neke poruke. Kad on ustane i priče kako ga ja proganjam, to nema veze sa vezom. Mislim da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svestan emocija, a i ja se čudno osećam, jer prvi put imam ovakvu situaciju. Da ja sa nekim prekinem odnos, a on bude prisutan tu sve vreme. - rekla je Radanova, pa nastavila:

- On nije svestan šta osećam i mojih emocija. Smatra da kad sam provodila vreme u Stefanovom društvu, da nisam imala emocija prema njemu. Mislim da razgovor ničemu ne vodi, osim što će se posle poteći nova tema i biće novih pitanja, tako da je možda bolje da se sklonim - rekla je Nataša.

- Već pet, šest meseci, pokušavam da spustim loptu, imam osećaj kao da je neko moj, i kad smo u svađi. Uvek sam na toj strani, a možda da sam se na početku sklonila, bilo bi mi sad lakše. Najviše me pogađa i kad kaže kako ga proganjam i namerno mu dobacujem. Ceo taj odnos nije predstavio kako je bilo. Mislim da se najviše ponaša tako zbog drugih ljudi - rekla je Nataša.

- Kakav je tvoj plan? - pitalo je Drvo.

- Ja ne mogu da izdržim, a da ne zaplačem. Smatram da ne treba da pričam ni sa kim osim sa njim kad je u pitanju naš odnos. Ceo dan razmišljam da li da pričam sa njim. Sve se pogrešno shvati, šta god da uradim, ne znam šta da radim, ništa mi nije jasno. Mislila sam da će mi prijati izolacija, ali mi je katastrofa tamo, samo želim da izađem i da ga ne gledam. Meni je i te kako stalo do njegovog mišljenja. Smatram da taj razgovor ništa neće promeniti - rekla je Radanova.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.