JA MORAM DA JE NAPUSTIM! Brat Teodore Džehverović ŠOKIRAO SVE odlukom da napusti OPERACIONU SALU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 17:01

"JA MORAM DA JE NAPUSTIM!" Brat Teodore Džehverović ŠOKIRAO SVE odlukom da napusti OPERACIONU SALU!

Otkrio sve detalje!

Adriana Kadar Džehverović primljena je u bolnicu nakon kontrakcija koje je dobila, a svi željno iščekuju dolazak Dorotee na svet, a najbliži, kao i javnost, prate situaciju iz minuta u minut i nestrpljivo očekuju porođaj!

Adriani su podršku pružili svi, a Teodora se oglasila na Instagramu i izrazila koliko je uzbuđena, a sada se oglasio i njen brat Sava i otkrio šta se dešava u ovim, njima najbitnijim trenucima u životu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Sava je okačio video snimak na svoj Instagram stori, gde je snimio  nasmejanu Adrianu u bolničkoj odeći, i otkrio kada se očekuje porođaj.

-Sve je za sada u najboljem redu. Adriana ide na dalje preglede i polako se sprema za porođaj. Nadamo se da će sve proći dobro i da ćemo u narednih 12 sati dočekati Doroteu. Adriana je hrabra i svi smo uz nju. Ja moram da je napustim i biću pozvan kada bude bila spremna za porođaj. Uglavnom, analize su čiste i tata će biti uz njih dve. Samo me ovo iščekivanje ubija, ne znam koliko ću kafa do kraja dana popiti- napisao je Sava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.