JA MOGU DA BUDEM PODVODAČ MALOLETNICA! Kristijan ŠOKIRAO uživo u emisiji: Mogu DEDA da ti budem...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 22:21

"JA MOGU DA BUDEM PODVODAČ MALOLETNICA!" Kristijan ŠOKIRAO uživo u emisiji: "Mogu DEDA da ti budem...!"

"Zamislite da sam ja zao!"

Kristijan Golubović je i zvanično jedan od takmičara sledeće sezone "Zadruge 4", koja počinje u septembru. On je gostovao sa Stanijom Dobrojević, starletom, koja je bila u bližem odnosu sa njim još na "Farmi", te su u više emisija gostovali zajedno.

On je uživo u emisiji otkrio da ga navodno spopadaju maloletnice:

- Devojke od po 17 godina šalju mi video-klipove, i ja kažem jednoj od tih devojaka: "Dovoljno da ti odgovorim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo kako na ovu poruku, ja mogu da budem podvodač maloletnica. Da li si ti svesna, da mogu deda da ti budem?" Predivne su, što je najgore. Zamislite da sam ja zao! Pa, one bi gadno prošle - rekao je Kristijan u emisiji "Magazin In".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.