JA ISPADAM LUDAČA KOJA TRIPUJE Milica otkrila ŠTA Bora radi u SPOLJAŠNJEM SVETU Dao mi je povoda...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 22:26

"JA ISPADAM LUDAČA KOJA TRIPUJE" Milica otkrila ŠTA Bora radi u SPOLJAŠNJEM SVETU "Dao mi je povoda..."

Njoj to nije normalno!

Fran Pujas, Paula Hublin, Milica Kemez, Bora Santana, Filip Car i Mina Vrbaški bili su gosti u emisiji "Magazin In" kod voditeljke Sanje Marinković.

Sanja je upitala svoje goste koliko su puta izgoreli od besa misleći da je njihov partner pogledao nekog drugog, a Milica je otkrila šta to Bora radi u spoljnjem svetu, a što nju dovodi do ludila.

- Znajući njega, mnogo puta, jer mi smo se tri meseca prvo družili i pričali o tim njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kombinacijama i flertovanju, tako da mi je dao povoda da sa kojom god sedne ja mislim da flertuje na prijateljski način, kako on kaže. Jer se on sa svakom grli, pleše, masira, to je ljudima postalo normalno, a ja ispadam ludača koja tripuje. Bora je najljubomorniji, samo što to ne pokazuje, a ja sam transparentna - rekla je Milica.

@milica_bora_zadruga је поделио/ла објаву

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.