JA IMAM BRDO TOLERANCIJE, ALI... Žana ZAURLALA na Marka Markovića, postavila nove uslove za vezu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 19:08

"JA IMAM BRDO TOLERANCIJE, ALI..." Žana ZAURLALA na Marka Markovića, postavila nove uslove za vezu!

Opasno zapretila!

Žana Đorđević se obratila Marku Markoviću i ozbiljno mu zamerila na neke situacije, na šta on nije imao odgovor, već je samo prećutao.

- Ja imam puno tolerancije, ali ne ovoliko, rekla sam ti da više neću to da radim, da ti ponavljam neke stvari 25 puta i ti opet uradiš isto - govorila je Žana.

- Ako ti opet ponovim, onda ću se osećati glupo, a ne želim da se osećam glupo, je l' znaš - upitala je Žana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Rekla sam ti da neću više da ćutim na neke stvari, ako ti ne možeš da prihvataš da ja imam godina koliko imam i da neću da mi ti govoriš šta treba da radim... Je l' me čuješ šta govorim? Je l' me čuješ - rekla je Žana.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.