JA ĆU ZAUVEK BITI PROBLEM...! Nakon što se Fran VRATIO U ZADRUGU, Elena otkrila ISTINU o njihovom odnosu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 21:42

"JA ĆU ZAUVEK BITI PROBLEM...!" Nakon što se Fran VRATIO U ZADRUGU, Elena otkrila ISTINU o njihovom odnosu?

"Svako bira kakvu devojku želi pored sebe."

Elena Kitić, ćerka folkera Mileta Kitića i Marte Savić, poslednjih meseci posebno je interesantna domaćoj javnosti zbog emotivne veze sa Franom Pujasom, učesnikom rijalitija "Zadruga".

Iako su svi znali da su u vezi, ni Elena ni Fran nisu želeli ni reči da kažu o njihovom odnosu, sve do nedavno, kada je Fran izbačen iz "Zadruge" - tada je priznao da ga je dočekala Kitićeva, od koje se nije razdvajao, a snimile su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ih i kamere "Paparaco lova".

Posle samo dve nedelje, Fran se u baražu vratio u Belu kuću, a rastanak je, pretpostavlja se, teško pao Eleni koja je danas pratioce na Instagramu iznenadila porukom.

- Ja ću zauvek biti problem, zato što ne dozvoljavam da mi ljudi rade šta im se prohte - stoji na Instagram nalogu Elene Kitić.

Podsetimo, Fran je govorio o lubavi i devojkama tokom gostovanja u emisiji "Magazin In":

- Svako bira kakvu devojku želi pored sebe. Zavisi od osobe do osobe, neko voli da ima gluplju devojku ili ženu koju može da kontroliše i manipuliše i mislim da dosta muškaraca, pogotovu mojih godina, traži neku osobu koja nije toliko uspešna i pametna koju će moći da "vozi" kako on hoće - ističe Fran.

- Ali ti nisi našao takvu, već si našao pametnu i vrlo uspešnu - dobacila mu je Tijana Prica kroz smeh, misleći na Elenu Kitić, s kojom je bivši zadrugar po izlasku iz "Zadruge" javno ozvaničio vezu.

- Možda zbog nekih starih izbora i nisam pravi primer, ali naravno da takvu tražim. Ja volim da pored sebe imam i pametnu i uspešnu devojku - priznaje bivši zadrugar.

- Koje osobine krase tvoju sadašanju devojku - upitala ga je Sanja.

- Pa, sad... Sve. Uspešna je, pametna, lepa je, komunikativna, sve najlepše mislim o njoj svakako, eto - rekao je Fran stidljivo u emisiji "Magazin In".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.