JA ĆU STATI NA ZVEZDANOVU STRANU! Došlo do sukoba RIVALKI - Pokušala da ODBRANI Slavnića, ali i SEBE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 19:31

"JA ĆU STATI NA ZVEZDANOVU STRANU!" Došlo do sukoba RIVALKI - Pokušala da ODBRANI Slavnića, ali i SEBE!

Misli da joj je ulazak u Belu kuću otvorio oči.

Ana Ćurčić i Anđela Đuričić ušle su u sukob zbog Zvezdana Slavnića.

Ana je pokušala na sve načine da odbrani svog nevenčanog supruga, ali ni Anđela nije štedela reči u vezi celokupne situacije.

- Ja ću sada ljudski stati na Zvezdanovu stranu, jer mu se prebacuje dupla krivica. Ana je ušla, Zvezdan je nastavio isti odnos, Anđelu Ana nikada ne bi zanimala. Ne bi se pitala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako sam ja. U ovom odnosu je Zvezdan napravio distancu i sada vidimo stav koji jeste. Ne slažem se da se distancirala jer gleda sebe, već iz razloga ovog što sam rekla - rekla je Ana.

- Nikad nisam smatrala da je Anđela tip koji bi mogao malo duže da se zadrži pored Zvezdana, po meni se taj odnos završio još u izolaciji kada se približio Aleksandri. Tu grešku ne može da obriše, ali mi je drago jer se otreznila brzo. Ne verujem da će se vraćati u bilo kakav odnos. Ja kada sam pričala da ne vidim emocije sa Zvezdanove strane, jer da su bile, trjale bi još. Treba ovog čoveka da ostave na miru, da živi život kako hoće - rekla je Marija.

- Što se tiče Aninog izlaganja, kada je ušla ja sam pošla u izolaciju. Da sam videla da je emocija jaka, ostala bih sa Zvezdanom. Nije me zanimala Ana kada smo stupili u odnos, a ne sada kada je ušla. Pošto sam videla kakvo je zapravo njegovo ponašanje i koliko nije neko kome bi mogla da verujem u ono što je pričao. Mislim da je ovo spasenje što se tiče Aninog ulaska. Ušli ste da me spasite nesvesno, jer sve što mi je pričao, nije tako - rekla je Anđela.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.