JA ĆU MUKE DA TI SKRATIM - Dalila Dragojević zagrmela na svoju bivšu ljubav: Dobro neće da ti bude

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 17:21

"JA ĆU MUKE DA TI SKRATIM" - Dalila Dragojević zagrmela na svoju bivšu ljubav: "Dobro neće da ti bude"

Direktno i žestoko.

Dalila Dragojević se nikada ne libi da podrži estradnjake za koje smatra da to zaslužuju.

Zato je danas dala podršku pevačici Aleksandri Prijović jer je naprosto oduševljena njenim novim albumom, a jedni delom pesme posebno.

Ona se odmah pronašla u stihovima ove popularne pevačice te je morala da ih podeli sa svojim pratiocima.

- Znaju li te tvoje žene da je banka još kod mene? Ja ću da ih platim, ja ću muke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ti skratim da ti dobro neće biti, ima redom da ih popnem na sto! - napisala je Dalila.

Kome je Dalila Dragojević posvetila ove stihove nije otkrila, ali reč ej sigurno o nekoj njenoj bivšoj ili aktuelnoj ljubavi. Mnogi misle da je reč o Filipu Caru jer su njih dvoje opet na ratnoj nozi.

Dalila Dragojević je u intervjuu sa matičnom televizijom potkačila i Aleks Nikolić i Filipa Cara.

- Što se Aleksandre Nikolić tiče, bivše Dejanove devojke, iskreno, u ovoj sezoni smatram da su pobedu zaslužili Lepi Mića ili Zorica Marković. Pobednicu ne bih komentarisala, narod zna zašto je izabrao. Videćemo čime će da se bavi pobednica, verovatno će da nas prosvetli, da sledimo novim koracima. Ugostila bih je i postavljala sasvim normalna pitanja, netrpeljivost nemam prema njoj, a što se tiče druge osobe (Filipa Cara), to je jedina osoba koja nikada ne bi bila pozvana u moju emisiju. On verovatnon živi u ubeđenju da neko pati za njim, da ga voli, ali ja ga ne volim. On je bio jedna moja životna greška, koju nisam sebi smela da dopustim - rekla je Dalila

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.